SZOLGÁLTATÁSOK

A D.M.T.Z. elektronikus áramköröK, berendezések gyártásával és bemérésével foglalkozik. Közép-európai elhelyezkedése révén vevői részére lényeges ár- és logisztikai előnyöket képes biztosítani.

A D.M.T.Z. úgy ajánlkozik a piacon mint jól felkészült és magas minőséget előállító cég, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy vevői részére referenciává váljon és garanciát nyújtson a rábízott feladatok elvégzésére.

A D.M.T.Z. az európai piacon partnere, az olasz és az európai elektronikai gyártó (EMS) piacon történelmi múlttal rendelkező MEG Italia-n keresztül jelenik meg.

A kialakított partnerkapcsolatotokon keresztül vevői számára biztosítani kívánja mindazokat a versenyelőnyöket amelyek szükségesek ahhoz, hogy együttesen nyertesei legyenek a piac által nyújtott új kihívásoknak.
R

Áramkörök összeszerelése

R

Áramkörök bemérése

R

Felületvédelmi kikészítés bevonatolással

R

Tervező és gyártástechnológiai szolgáltatás

A D.M.T.Z. a MEG Italia-val karöltve 20 éve működik az európai elektronikai összeszerelő piacon szakértelmét és termelő kapacitását az alábbi területeken hasznosítva: áramkörök összeszerelése (SMT, THT és BGA), áramkörök és kész berendezések tesztelése, bemésére (Flying probe-FPT, tűágyas-ICT, Röntgen-Xray, optikai-AOI és funkcionális teszt), áramkörök mosása és felületvédelme (Conformal Coating) megfelelő célgépekkel.

A D.M.T.Z. a fenti szolgáltatásait bérmunka keretében és – a MEG Italia szervezetén keresztül – teljes körűen is fel tudja kínálni. Az utóbbi esetben a teljes be-és kimenő logisztikán túl technológiai és tervező-fejlesztő szolgáltatást tud nyújtani vevői számára.